Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A megrendelést követően minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, mely tartalmazza többek között a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát, a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, a szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.

Fizetési módok: 

Fizetés a weboldalon keresztül történő online bankkártyás fizetéssel, vagy a K&H Bank Zrt.-nél vezettet 10400968-50526785-65651005 számú bankszámlára történő átutalással, vagy utánvéttel (készpénzes illetve bankkártyás), vagy személyes átvétel esetén készpénzzel lehetséges. Utánvét esetén a futárnál 826 forint utánvét összeg fizetendő.

 

Szállítás: 

A szállításra vonatkozó szabályok magyarországi kiszállításra vonatkoznak. Amennyiben külföldre rendelnél tőlünk, vedd fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön.

A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét. A kiszállítás költsége bruttó 1950 forint. A kiszállítás futárral, a GLS futárszolgálat közreműködésével történik.

Lehetőség van személyes átvételre, melynek helyszíne Székesfehérvár. Személyes átvétel esetén a pontos helyszínt és időpontot a megrendelést követően egyeztetjük Veled.

Nagyobb volumenű megrendelések esetén a szállítást előre egyeztetett időpontban, személyesen végezzük.

Csomagfeladás hetente kétszer, hétfőn és szerdán történik, a szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 6 munkanap. Ez alól kivételt képezhetnek a kiemelt időszakok, illetve növények esetében az olyan időszakok, amikor a szállítás szempontjából érzékenyebbek lehetnek (pl.: kánikula, fagy). Ebben az esetben előzetesen egyeztetünk Veled a kiszállítás várható időpontjáról.

A szállítás reggelén értesítést kapsz a szállítás várható időpontjáról, annak körülményeiről és a futár elérhetőségéről. Amennyiben lehetetlen a kiszállítás, azt egy nappal később újra megpróbálja a futár.